Quantcast incorrect version of my UI not uploading - Swtorui
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 09-09-2019, 02:27 PM   #1
Yla
Zombie
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2019
Posts: 2
incorrect version of my UI not uploading

Why does not my latest UI zip file that I upload that is does not update to my latest version.. The main download button under my SwTOR Yla's 1.00c is not there it is version 1_00b which does not ven have my main UI loaded...

thanks



Yla
Yla is offline   Reply With Quote
Unread 09-09-2019, 02:31 PM   #2
Dolby
I am the passenger
Premium Member
Swtorui Admin
Join Date: Jun 2011
Posts: 4
I'm sorry I'm having trouble understanding you.

For me the version says Version: v1_00c and the downloaded file is named "SWTOR Yla's UI v1.00c.zip" when I press the big download button.


Everything looks fine to me...
Dolby is offline   Reply With Quote
Unread 09-09-2019, 02:48 PM   #3
Yla
Zombie
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2019
Posts: 2
As far as I can tell I do not know why this file appears:
SWTOR Yla's UI v 1_00b.zip

Thanks

Yla
Yla is offline   Reply With Quote
Reply

Go BackSwtorui » Site Forums » Site help, bugs, suggestions/questions » incorrect version of my UI not uploading

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off